Закажи преглед

ДЕНТАЛЕН ТУРИЗАМ – ПОСЕТЕТЕ ГО ОХРИД

Македонија е врвна европска дестинација за стоматолошки туризам. Како една од првите компании специјализирани за стоматолошки туризам, во 2007 година Баткоски отвори нов, хируршки комплекс дизајниран за таа намена. Стоматолошките стандарди на Баткоски се во согласност со и често ги надминуваат најстрогите регулативи и барања на ЕУ. Повеќе илјадници пациенти годишно патуваат редовно во Охрид од цела Европа за да ги искористат огромните заштеди кои се на располагање со понудите на Дитрон денталните импланти во Стоматолошкиот центар д-р Баткоски.

Врвните стандарди и во однос на персоналот, како и на самиот центар, пропратени со ниски цени и лесно достапна локација во источна Европа, ја прават Македонија одличен избор кога барате стоматолошки третман во странство.

Чекор по чекор водич:

  • Контактирајте нѐ
  • Пронајдете летови
  • Пристигнување во Северна Македонија, Охрид
  • Сместување
  • Во стоматолошкиот центар
  • Бесплатна консултација
  • Стоматолошки третман
  • Плаќање
  • Грижа после третманот
  • Нова насмевка
Прочитајте повеќеКонтакт

ЗОШТО ДА НЀ ИЗБЕРЕТЕ

Можеме да Ви помогнеме независно дали се работи за одржување на забите, разубавување на насмевката или итна стоматолошка интервенција.

ПРИСТАПНИ ЦЕНИ

Во нашиот стоматолошки клинички центар нудиме најповолни цени на пациентите, а крајната цена се разликува од случај до случај. Во цената е вклучена и консултација со нашите стоматолози.

ПРИЗНАНИЈА И НАГРАДИ

Нашиот стоматолошки клинички центар има добиено многу признанија и награди во Европа и во целиот свет. Кога ќе нѐ посетите, ќе добиете можност да се запознаете со тимот и да ги видите сите наши награди.

ВРВЕН ЕКСПЕРТСКИ ТИМ

Нашиот тим е составен од професионалци со огромно искуство и нуди брза услуга. Годините искуство и успешно завршените случаи се доказ за нашиот постојан напредок и успех.

БРЗА И НАВРЕМЕНА УСЛУГА

Нашиот тим на експерти обезбедува најдобра и најбрза услуга. При првата посета, ќе добиете бесплатна консултација со нашите стоматолози и ние ќе направиме распоред заедно да ги завршиме процедурите што ви се потребни што е можно побрзо, пред да се вратите дома во вашата татковина.

МОДЕРЕН КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

Нашиот Клинички центар гарантира професионална услуга. Крајна цел ни е да постигнеме совршени резултати, притоа по пристапни цени. Затоа, уште при првата посета на центарот, станувате наши лојални пациенти.

БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ

Нашиот стоматолошки центар е познат и препознатлив затоа што секогаш сме отворени за пациенти за бесплатни консултации и достапни сме за секое нивно прашање 24/7.

Highly recommend

In Dental Center D-r. Batkoski I did composite veneers. The doctor worked as a real artist. He has all wrapped up in just one visit at a very affordable price....

Biljana M.

Happy client

High professionalism

All praise to the doctor Batkoski and his expert team for highly professional relating to patients and striving to explain each procedure very accurately and in language understandable to the patient...

Richard E.

Happy client

Efficient collaborating

From my first visit to Dental Center Dr. Batkoski I realized that visiting the dentist does not have to be a painful and traumatic experience. With overall approach and commitment of the entire staff I felt like I was at some acquaintance.

Karmen K.

Happy client

Friendly staff

I like very much that in one place I can get it all rather than to walk up to a few practice in order to solve the problem. They are located in the center so fast I can get quickly to them whenever I need it...

Marija B.

Happy client

Professional team

From the first time I visited “Dr.Batkoski” I immediately noticed that the sterilization and purity is really at a high level, in contrast to other office where I perceive much that it should not be.

Jovka H.

Happy client

Professional team

In Dental Centar D-r Batkoski I put 12 crowns, given that I live abroad, better not to say how much I would paid for intervention there, at least 3 times more expensive, but the quality is absolutely identical in what I had convinced myself.. I recommend them to a friend in a foreign country, and so far no one has any objections.

A. Mena

Happy client

Professional team

I did a metal crowns and I am overwhelmed, aesthetics is impeccable. Previously, I had an ordinary metal ceramics, which I was not satisfied. The difference in the final aesthetics is extremely high. I was treated with computerized cad cam technology...

Viktor K.

Happy client

Professional team

The good thing about DC “D-r Batkoski” is that they are confident in their work and therefore have a guarantee on your teeth, as opposed to earlier dentist . Today it is hard to separate the financial means, very important thing is that after a collection of his service someone stand behind their work and if there is a complaint to be repaired within a reasonable time. For this, in my opinion, they are different from others

Tatjana J

Happy client

Новости и настани

Бидете во тек со најновите вести за вашето орално здравје, орална заштита и настаните поврзани со нашиот Стоматолошки центар.

Бременост и локални анестезии при посета на стоматолог – кога и како?

Бременоста не е заболување туку нормална состојба на женското тело. И покрај тоа, неопходно е специјално внимание при изведба на денталното лекување. Бременоста предизвикува значителни анатомски и физиолошки промени поврзани со телото на мајката.

Авулзија или трауматско избивање на заб

Авулзијата или трауматското избивање на заб претставува еден од најдраматичните облици на повреда на забите при која настанува физичка траума во пределот на лицето и вилиците и доаѓа до паѓање на заби од вилицата.

Општествена одговорност – Др. Баткоски помагател на Охрид трчаТ!

Стартот на Охрид трчаТ го започнавме Стоматолошки Центар Др. Баткоски и Виа Фарм Аптеки…

Како да не најдете

Ул. Марко Нестороски бр. 147, Охрид(389) 046-230-079contact@drbatkoski.mk

Работно време

Понеделник-Петок10:00 - 18:00
Сабота10:00 - 14:00
НеделаЗатворено