3Д дијагностика

3Д дијагностика

Имате стари коронки коишто треба да се заменат, но помислата да се вратите на самиот почеток и помислата на непријатните мешавини што се неопходни за изработка на забите, ве спречува да се одлучите? Современата стоматологија, имајќи го сето ова во предвид, нуди алатка од најновата технологија којашто целосно го менува сегашниот начин на земање отпечаток од забите.

Побарајте одговор и совет

Наша цел е да одговориме на вашите прашања навремено.