Белење на заби

Белење на заби

Кој не сака убава и бела насмевка? Постојат многу различни видови на производи што се користат за белење на забите: гелови, креми, пасти итн. Белењето е само за оние кои имаат целосно здрави заби и непца.

ПРИДОБИВКИ НА ЛАСЕРСКОТО БЕЛЕЊЕ НА ЗАБИТЕ

  • Процедурата е неинвазивна
  • Веднаш видливи резултати
  • Долготрајни резултати
  • Брза и безболна постапка
  • Многу ефикасен метод
  • Ласерското белење е безбедно
  • Ја зголемува вашата самодоверба

Дали белењето на забите е трајно?

Белењето на забите не е трајно. Може да трае од неколку месеци до 3 години – варира од личност до личност. Резултатите ќе бидат помалку долготрајни ако пушите или пиете црвено вино, чај или кафе, коишто можат да ги обојат забите.

Дали ласерското белење на забите е опасно?

Нема никакви последици од ласерското избелување на забите. Тоа е безбедно, нежно и се прави со стручен надзор. Наспроти тоа, несоодветните производи за избелување, коишто можете сами да ги набавите и коишто се користат дома, можат да бидат премногу абразивни и можат да предизвикаат оштетување на глеѓта. Белењето на забите пожелно е да го изврши професионалец, специјалист за избелување на забите.

Дали ласерското белење на забите ги оштетува забите?

Ласерското белење на заби не предизвикува оштетување на забите и е безбедна и одржлива опција дури и за луѓе кои имаат чувствителни заби. Поради неинвазивноста, луѓето кои најчесто се плашат од одење на забар повеќе не мора да бидат загрижени.

Побарајте одговор и совет

Наша цел е да одговориме на вашите прашања навремено.