Рендгенска дијагностика

Рендгенска дијагностика

Едноставно, но софистицирано! Добредојдовте во светот на дигиталната револуција! Најбрзата и најточна дијагноза благодарение на најновата дигитална технологија. Со ексклузивната технологија 2d + е многу полесно да се сними вилицата пофокусирано и со многу повеќе детали отколку со едноставните снимки.

Употребата на рендгенските зраци во стоматологијата е неопходна, бидејќи ни дава целосен увид во здравствената состојба на забите на пациентите.

Постапката за дигитално рендгенско снимање се разликува од аналогната постапка на рендгенско снимање заради најновата и пософистицирана технологија која се користи при снимањето којашто дава извонреден квалитет на снимката со минимално зрачење. Се одликува со целосна прецизност и безбедност за пациентите.

Побарајте одговор и совет

Наша цел е да одговориме на вашите прашања навремено.