Општествена одговорност – Др. Баткоски помагател на Охрид трчаТ!

Стартот на Охрид трчаТ го започнавме Стоматолошки Центар Др. Баткоски и Виа Фарм Аптеки! Нашите тимови се спремни за овој предизвик и ја освоија целта оваа сезона на Охрид трчаТ…

Tags: