БЛЕСКАВА НАСМЕВКА ЗА САМО 30 МИНУТИ

30 минутен третман кој пружи удобност, безбедност и самоувереност на нашите пациенти, а во исто време дава максимални резултати. Ако сакате побели и поубави заби, бисерна насмевка, BEYOND е Вашето најдобро и најпрофесионално решение за белење на заби. Можете да имате светла, бела насмевка за само 30 минути.

Нашата револуционерна технологија за белење е последното достигнување во козметиката, при што белењето заби никогаш не било побрзо и полесно. Клиничките истражувања докажаа дека нашиот професионален систем за белење заби ги бели забите до 8 нијанси- побрзо од било која друга техника и Ви дава преубава насмевка која ќе трае со години. Ако имате осетлив/и заб/и ќе бидете среќни да знаете дека BEYOND користи напреден систем кој ги елимира штетните UV зраци и топлина и ја намалува чувствителноста.


Како нашиот гел е толку делотворен?

Гелот за белеење на заби се активира со безбедна филтрирана сина светлост за да го забрза процесот.После 30 минути добивате најсјајна и најздрава насмевка.

Побелувањето е загарантирано !!!