Дигитализирана дијагностика

Едноставно, а софистицирано, добредојдовте во светот на дигиталната револуција. Најбрзо до најточна дијагноза благодарение на последната технологија ЦС 8100 панорамата , која произведува високо детализирани и перфектно контрастни панорамски снимки.;

Со ексклузивната 2Д + технологија е овозможено лесно да се снимаат фокуси на вилицата со повеќе детали од обична снимка, со далеку повеќе можности и минимални безопасни дози на зрачење.

1. Smart Pan

2.Bitewing

3.Ceph

4.Sinus

5.TMJ