Контакт

КАКО ДА НЀ ПРОНАЈДЕТЕ

Наша цел е да обезбедиме совршено искуство на нашите клиенти и да одговориме на сите ваши прашања навремено.

+ 389 (0) 46 230 079

Dr.Batkoski

Dr.Batkoski

dr_batkoski

contact@drbatkoski.mk

Ул. Марко Нестороски бр. 147, 6000 Охрид

ОСТАВЕТЕ ПОРАКА

Наша цел е да обезбедиме совршено искуство на нашите клиенти и да одговориме на сите ваши прашања навремено.

КАКО ДА НЕ НАЈДЕТЕ

Марко Нестороски бр. 147, Охрид+ 389 (0) 46 230 079contact@drbatkoski.mk

Работно време

Понеделник-Петок10:00 - 20:00
Сабота10:00 - 20:00
НеделаЗатворено