ЗА НАС

Сместени во централното градско подрачје како дел од Комплексот „Света Георгија“ од почетокот на 2012 година во функција на потребите на граѓаните отпочна со работа стоматолошкиот центар „Д-Р БАТКОСКИ“, како и „ВИА СОЛ“ – солена соба и „ВИА ФАРМ“ – аптека.

Во рамките на стоматолошкиот центар „Д-Р БАТКОСКИ“ повеќе децении егзистира ординација по Општа стоматологија, кој од оваа година ја надгради својата успешна приказна и со отворање на специјалистичка ординација по Ортодонција. Во новите простории опремени со најнова стоматолошка опрема граѓаните ќе можат да најдат решение за сите свои стоматолошки потреби.

Спец. Д-р. Небојша Баткоски

Сопственик и менаџер на Стоматолошки центар

Д-р. Кирил Мандулоски

Доктор по дентална медицина

Д-р. Катерина Верушевска

Доктор по Општа стоматологија

Д-р. Владимир Новакоски

Доктор по Општа стоматологија

Љубица Деребанова

Забен техничар

Татијана Балаловска

Медицинска сестра

Плушкоска Спаска

Медицинска сестра

Стојна Гегоски

Медицинска сестра

Маре Пржитоска

Фармацевтски техничар

Робертина Томевска

Дипл. Фармацевт

МИСИЈА И ВИЗИЈА

За здрави заби, убава насмевка и комуникација со што ќе си внесете сигурност и самодоверба во секојдневието побарајте ги УСЛУГИте на стоматолошкиот центар “Д-р Баткоски “.

Здравите заби и здравите непца го подобруваат Вашето здравје и зборуваат за Вас како личност.

Ние сме обучени, работиме како тим и секогаш Ви стоиме на располагање за Вашите потреби.

Др. Баткоски ги следи најновите достигнувања и трендови во стоматологијата и медицина и има стручност и капацитет да одговори на вашите потреби и барања. Во чекор со најновите методи , техники и достапни цени , во модерно уредени простории се грижиме за Вас за секој пациент денот денот да го започнува со широка насмевка.